Synonymum životní cesty ženy a také té mé.

Ahoj Ženo!

Jsi žena? Jsi tu správně!

Kveteš a naplňuješ okolí svou oslnivou esencí?
Nebo uvadáš ve stínech?

Každá se na své cestě ocitáme někdy nahoře a jindy dole. Někdy ale nakonec zjistíme, že máme jen nasazené brýle strachu či nevědomosti, které nám brání vidět zázraky, jež jsou kolem a uvnitř nás.

Projdi údolími stínu co nejsnáz. Získej podporu, která tě provede pryč ze stínů a díky které budeš mít pocit, že na cestě nejsi sama. Postupně pro tebe odkryji, jak můžeme společně vyjít naproti zázrakům.

Gabriela Čeleďová, žena–tvůrkyně, máma, partnerka, sestra, přítelkyně, učednice

Vítám tě na cestě za svým já.

moje

Cesta

O mně

Má láska k tvorbě začala už když jsem byla malá. Jako většina dětí jsem malovala po zdech, zemi, papírech… zkrátka po všem. Od čtvrté třídy jsem navštěvovala základní uměleckou školu. Po stěhování a mnoho dalších změnách jsme se k tvorbě vrátila v sedmé třídě v Olomouci na ZUŠ Miloslava Stibora. Tam jsem potkala úžasného učitele Zdeňka Mouplice, který mě vedl obrovským rozvojem k odvaze v tvorbě.

Přišla na řadu volba střední školy a já měla jasno. Narazila jsem ale na nesouhlas. Byla jsem vedena výdělečným směrem jako mnoho dalších žen. Ale jak to tak bývá, dříve nebo později mě „osud/vesmír…?“ vrátil na mou cestu. Po dvou letech studií reprodukční grafiky pro média jsem mohla vejít do nádherných prostor Střední uměleckoprůmyslové školy v Uherském Hradišti a začít intenzivně poznávat možnosti tvorby.

Má touha byla studovat malbu, ale dostala jsem na výběr z oborů Obuv nebo Výtvarné zpracování keramiky a porcelánu. Vyhrála keramika a nelituji jediné chvíle, protože práce s prostorem otevírá i nové možnosti v malbě a kresbě. Po střední škole jsem měla možnost rok studovat na Univerzitě Palackého v Olomouci, v oboru Výtvarná tvorba se zaměřením na vzdělávání, ale začala jsem vytvářet něco mnohem cennějšího – přišlo miminko a já studium opustila.

Teď

Maluji obrazy s tématy, jež prosycují náš život. S ženskou tématikou, s motivy přírody a její nádherné magické síly, obrazy plné energie, které mohou přinést až léčivé účinky, když se do nich někdo ponoří. Jejich tvorbu miluji a bude mi ctí namalovat obraz i pro tebe! Dle tvých přání a potřeb, dle tvého vnímání. Pokud tě to zaujalo a chceš se dozvědět víc, neváhej mě oslovit, ráda ti budu naslouchat.